Karton afvoeren

Veel ondernemingen genereren een karton of oud papier afvalstroom. Indien dit lage volumes zijn, volstaat een rolcontainerabonnement. Als de volumes hoger zijn, wordt een balenpers of een perscontainer interessant. deAfvalMarkt.nl verbindt aanbieders van karton met afnemers, zodat aanbieders de beste prijs krijgen. Wij hebben een speciale vraag & aanbod site voor het afvoeren van karton.

Kartonprijs

De karton- of oud papierprijs is een internationaal geldende prijs voor 1 ton oud papier / karton. Momenteel staat de oud papier prijs onder druk, door de afgezwakte economie in Azië. Veel oud papier gaat namelijk op transport naar China...

 

Indicatieprijs oud papier en karton: 50 - 100 euro per ton.

 

Inzamelmiddelen voor karton

Vaak worden rolcontainers aangeboden om karton in te verzamelen. U betaalt dan een netto prijs waarin de opbrengst van het karton in is verwerkt, minus huurkosten en transportkosten voor de containers. Het is echter raadzaam om expliciet te vragen naar "gaascontainers". Dit zijn rolcontainers, maar zijn volledig transparant. Het is een psychologische ervaringsregel dat gaascontainers zorgen voor een betere scheiding op de werkvloer, aangezien men de inhoud van het karton kan zien. Hoe meer karton in de gaascontainer verdwijnt, en niet in de restafvalcontainer, des te meer zult u verdienen op het karton.

 

Wij maken graag gratis een analyse van uw karton of oud papier stroom om het beste advies te geven over de containergrootte en de ledigingsfrequentie.

 

Relevante artikelen

Hergebruik kartonnen hoekbeschermers

Enveloppen en brief papier hergebruiken