Bespaar tijd & geld Gecertificeerde afnemers Gratis opdracht plaatsing

Gebruikte big bags

DeAfvalMarkt.nl koopt gebruikte big bags op van productiebedrijven om deze te laten hergebruiken bij haar klanten in Europa. De ingezamelde big bags worden gecontroleerd op scheuren en ontdaan van overtollig restproduct. Om een uitstekende kwaliteit te waarborgen worden enkel gebruikte big bags uit de voedings- en plasticindustrie aangekocht. Doordat wij veel afzet hebben in het Oostblok, kunnen wij de zakken ook daar lokaal tegen een kostenefficient tarief laten controleren. Hierdoor kunnen wij aanzienlijk scherpe prijzen aanbieden voor aanbieders van tweede hands big bags. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Hieronder een filmpje van het verwijderen van inliners in ons filiaal in Polen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aangeboden maten big bags

Wij hebben verscheidene maten op voorraad, varierend van 115 cm hoogte tot en met 205 cm hoogte. Tevens hebben wij big bags, waarvan de inliners zijn verwijderd, waardoor deze "brandschoon" zijn. De big bags kunnen wij op elk gewenst adres in de Benelux leveren. Wilt u meer informatie ontvangen, of een offerte op maat? Neem contact met ons op.

close up big bags


Inzamelen van big bags

Eén van de belangrijkste kostenpeilers voor gebruikte big bags zijn de transportkosten. Het is zaak om zoveel mogelijk big bags per transport te vervoeren, waardoor het comprimeren van de big bags middels een balenpers een goede oplossing is. Echter; niet alle bedrijven hebben zin om hun big bags in balen te persen. Een andere optie is het  storten in een container of de big bags laten ophalen met een 'walking floor'. Wij kunnen vrijwel alle inzamelingsopties aanbieden en desgewenst een balenpers verhuren, of met onze eigen balenpers langskomen om de big bags te persen.

Zie hier een filmpje met het resultaat na het lossen van één 40 m3 afvalcontainer (circa 3000 kg gebruikte big bags):