Bespaar tijd & geld Gecertificeerde afnemers Gratis opdracht plaatsing

6 m3 bouwcontainer

Prijs:€ 407
Prijsconditie:inclusief btw + all inclusive
Afmetingen:3,6 x 1,8 x 0,9 meter (l x b x h) - past op parkeerplaats
Betaling:Ideal
Levering:Heel NL
Plaatsing:Voor 3 uur besteld, morgen geleverd


Beschrijving:

Laagste prijsgarantie

deAfvalMarkt.nl combineert grote volumes afvalstromen en containerhuur bij landelijke inzamelaars, waardoor wij het laagst in de markt kunnen aanbieden. Tevens vergelijken wij huurprijzen van andere aanbieders, zodat wij u altijd de beste prijs aanbieden.

Wat mag er wel/niet in de container?

Wel toegestaan: meest voorkomende houtafval bij een verbouwing, zoals: hout, metaal, plastic, isolatiemateriaal, glas, papier en karton.

Niet toegestaan: gevaarlijk afval, huishoudelijk afval en afval waarbij een explosieve reactie kan ontstaan.

Wat doen wij met het bouw- en sloopafval?

Wellicht bent u benieuwd naar het leven van het bouw- en sloopafval, nadat uw afvalcontainer is opgehaald. Hier vindt u meer informatie over de verwerking van bouw- en sloopafval.

Het kan zijn dat u ook veel gipsafval moet afvoeren. Bij substantiele volumes kunnen wij hiervoor een speciale (goedkopere) afvoer inzetten. Neem hiervoor contact met ons op!

All in prijs

Wij hanteren enkel all in prijzen; dat wil zeggen dat de prijs die u ziet, de prijs is die u betaalt, inclusief btw, transportkosten en verwerkingskosten. Er komen achteraf dus geen extra kosten bij.

Huurperiode

Wij rekenen geen huurkosten. Wel hanteren wij een maximale uitleenperiode van 2 maandEN, waarin u de container kunt vullen. Een langere periode is in overleg mogelijk. (ervaringsregel: container zit binnen 2 weken vol in 99% van de gevallen)

Vragen?

Wij beantwoorden uw vragen binnen een uur via info@deafvalmarkt.nl of via whatssapp (06-42800744)