Puincontainer huren

Puincontainer in Amsterdam

Foto: een veelvuldig gebruikte 15 m3 puincontainer op het Frederiksplein in Amsterdam

U heeft een verbouwing en zoekt de goedkoopste puincontainer? Geen probleem, ons werk, is de goedkoopste puincontainer verhuren. Dit doen wij door de afvalstromen op ons platform én de container huur per regio te bundelen bij de beste container verhuurder. Om het makkelijk voor u te maken, houden wij een top 5 bij van de goedkoopste puincontainers! Wij verhuren zowel aan particulieren als aan ondernemers containers.

Naar onze puincontainers

Waar moet u op letten bij een puincontainer?

Een vergunning. Per gemeente zijn de regels anders; een aantal gemeentes vraagt wel om een vergunning, andere gemeentes hebben enkel een meldplicht. Het antwoord krijgt u snel door te googlen: "gemeente + uw plaatsnaam + container + vergunning". 

Plek voor de bouwcontainer. Het klinkt voor de hand, maar is er plaats voor de container? Zet desnoods van te voren een parkeerplaats af met lint. Tip: een 6 m3 puincontainer past op één parkeerplaats.

Containergrootte. Een 3 m3 is voor een kleine verbouwing. Een 6 m3 is de meest verhuurde containermaat en volstaat voor een gemiddelde klus. Voor de echt grotere klussen volstaat een 10 m3. Tip: mocht u twijfelen, dan is een grotere container vaak de verstandigste keuze. U voorkomt namelijk het risico dat u nogmaals een container moet bestellen, wat prijzig is.

Hoe bestelt u een puinbak?

  1. U kiest de container van formaat;
  2. U kiest de leverdatum en eventueel de ophaaldatum;
  3. U betaalt via iDEAL
  4. En wij doen de rest.

Vragen?

Wij zijn altijd per mail bereikbaar ([email protected]), telefonisch op 0294-776090 of per whatsapp tot 22:00 uur 's avonds (06-42800744).

Wij wensen u veel verhuurplezier!

Team deAfvalMarkt.nl