Een container huren in Utrecht? Wij hebben de laagste prijs.

Een container huren voor een verbouwing is inmiddels een bekend fenomeen in het Utrechtse straatbeeld.

Op ons platform bundelen wij al onze aangeboden afvalstromen en containers bij één regionale speler. Hierdoor kunnen wij het scherpst aanbieden.
 

  • Voor 15:00 uur besteld, morgen geleverd (m.u.v. za en zo)
  • Levering in heel NL
  • Veilig betalen met iDEAL
  • 2 maanden gratis huur

Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 0294-776090, per mail of per whatsapp (06-42800744) van 8:00 tot 22:00 uur.

770 liter rolcontainer

1x per 4 weken€ 12Bestel
1x per 2 weken€ 18Bestel
1x per week€ 29Bestel
2x per week€ 53Bestel

1100 liter rolcontainer

1x per 4 weken€ 16Bestel
1x per 2 weken€ 21Bestel
1x per week€ 34Bestel
2x per week€ 66Bestel

Eenvoudig een afvalcontainer bestellen

Het huren van een container is eenvoudig:

U kiest de containergrootte die het beste bij uw klus past. (6 m3 is meest verhuurd)

U betaalt eenvoudig via iDEAL.

De volgende dag wordt uw container geleverd.

Vergunning voor afvalcontainer in Utrecht

In Utrecht moet men een aanvraag indien voor het plaatsen van een container middels een "vergunning inname openbare grond'. Klik op de link direct een vergunning aan te vragen voor een afvalcontainer.

Afvalcontainer huren vergelijken

deAfvalMarkt.nl controleert dagelijks alle sites van aanbieders van afzetcontainers. Om de zoektocht naar de goedkoopste container te vermakkelijken, houden wij een pagina bij waarop de top5 goedkoopste containerhuur worden bijgehouden.

Alleen afvalcontainers huren...?

Mocht u grote stromen van éénm specifieke afvalstroom hebben, dan kunnen wij op zoek gaan naar een hergebruiker. Voor gips bijvoorbeeld kunnen wij gespecialiseerde recyclers inzetten, die het gips 100% hergebruiken. Andere stromen, zoals hout of plastic, kunnen wij inzetten voor sociale projecten of zelfs voor afvalkunst. Zie ook onze afvalkunstpagina voor enkele voorbeelden.

Afzetcontainer voor afvalkunst?

Als afvalplatform helpen wij ook afvalkunstenaars aan materiaal. Indien u een verbouwing heeft van materiaal (bijv. hout) dat zich goed leent om hergebruikt te worden, dan vernemen wij dat graag. Voor meer informatie, zie onze afvalkunstpagina.

Contact

Heeft u vragen? U kunt ons mailen via [email protected] of stuur ons een whatssapp bericht (06-42800744). U krijgt meestal binnen een uur antwoord, tot 22:00 uur 's avonds.