Container huren in Muiden

6 m3 bouwcontainer in Amstelveen

Foto: 6 m3 bouwcontainer voor een verbouwing aan de Vechtkade (centrum)

Een container huren voor een verbouwing in Muiden

Ome Ko, de kazerne, of het Muiderslot; het is riant wonen in Muiden (vinden wij)! Toch kan het zijn dat u uw woning wilt verbouwen en een afvalcontainer wilt huren. Wij helpen u graag met het vinden van de goedkoopste afvalcontainer. Dit doen wij door al het afvalaanbod en containerhuur uit de Gooistreek te bundelen bij 1 partij. De prijzen van andere aanbieders houden wij bij op onze top5 goedkoopste container huur.  Uiteraard verwijzen wij u graag door naar onze container verhuur pagina.  

Waar moet je op letten bij het huren van een container?

Er is een aantal zaken belangrijk bij het huren van een afvalcontainer:

  • een vergunning. De gemeente Gooisemeren vereist geen vergunning voor het plaatsen van een container. Wel is een melding verplicht / raadzaam. Zie hier de link waarop u een melding kunt maken als u een container huurt in Muiden.  stelt dat een vergunning voor een container niet nodig is, maar wel een melding. Hier vindt u de link voor het melden van het plaatsen van een afvalcontainer.
  • de containergrootte. De meest verhuurde container is een 6 m3 afvalcontainer. Het wisselen van een container kost geld, dus het is raadzaam om bij twijfel een grotere containermaat te huren. Hiermee bespaart u wisselkosten.
  • plaatsingsruimte. Zet vooraf een parkeerplaats af voor uw huis. Zeker in het oude Centrum van Muiden kunnen meerdere parkeerplaatsen voor uw huis bezet zijn. Een 6 m3 past trouwens makkelijk op één parkeerplaats.

Overzicht containers Muiden 

Alleen afvalcontainers?

Als platform voor afval, kunnen wij meer bieden dan enkel afvalcontainers. Mocht u grootte hoeveelheden van één type (schoon) afval aanbieden, dan kunnen wij hier een hergebruiker voor vinden. Zo kan gips bijvoorbeeld 100% gerecycled worden, tegen een gunstig tarief. Voor het maken van afvalkunst met onze partners, zijn wij altijd op zoek naar herbruikbare afvalstoffen, zoals hout, metalen en harde kunststoffen.

Contact

Emailadres: [email protected] 

Whatssapp: 0642800744 - van 8:00 tot 22:00

Telefoon: 0294-776090