Container huren in Amsterdam

Een container in Cornelis Schuyt straat

Foto: 10 m3 afvalcontainer op scheiding Willems Parkweg en Cornelis Schuytstraat (Oud Zuid)

Een container voor een klus of verbouwing in Amsterdam

De Van baerlestraat, de van Woustraat of de Lineausstraat; een container is inmiddels een bekend fenomeen in het Amsterdamse straatbeeld. Desalniettemin; het vinden van de goedkoopste container is een sport op zichzelf en kost veel tijd.  Gelukkig maken wij er een sport van om de goedkoopste  containers te verhuren.  Zie ons overzicht van de top5 goedkoopste container huur.

Waar moet je op letten bij het huren van een container?

Er is een aantal zaken belangrijk bij het huren van een afvalcontainer:

  • vergunning? Een vergunning is niet nodig in Amsterdam, maar wel een melding. Dit kunt u hier doen bij uw stadsdeel.
  • de containergrootte. De meest verhuurde container is een 6 m3 afvalcontainer. Het wisselen van een container kost geld, dus het is raadzaam om bij twijfel een grotere containermaat te huren. Hiermee bespaart u wisselkosten.
  • plaatsingsruimte. Zet vooraf een parkeerplaats af, zodat u geen discussies krijgt met de chauffeur. Een 6 m3 past trouwens makkelijk op één parkeerplaats.
  • huurtermijn. Des te korter je de container huurt, des te minder kans dat ongenodigden ongewenste zaken in jouw container gooien. Hierdoor bespaar je het aantal wissels en eventuele naheffingen (afval mag niet 20 cm boven container uitsteken).

Overzicht containers die wij verhuren Amsterdam

Alleen afvalcontainers? Oók afvalkunst!

Als platform voor afval, kunnen wij meer bieden dan enkel afzetcontainers. Mocht u grootte monostromen met afval hebben, dan kunnen wij deze online zichtbaarheid geven met als doel een hergebruiker te vinden. Voor gips kunnen wij bijvoorbeeld een gespecialiseerde partner inzetten, die gips 100% recyclet. Tevens zijn wij ook altijd op zoek naar schoon herbruikbaar afval, zoals hout en plastic, dat ingezet kan worden voor (sociale) evenementen en afvalkunst.

Contact

Emailadres: [email protected] 

Whatssapp: 0642800744 - van 8:00 tot 22:00

Telefoon: 0294-776090