Container huren Amstelveen

6 m3 bouwcontainer in Amstelveen

Een container huren voor een klus in Amstelveen

U zoekt de goedkoopste container om te huren in Amstelveen. Wij bieden de laagste prijs door onze afvalstromen en container huur te bundelen bij één regionale partner. Als platform houden wij alle prijzen nauwgezet bij in onze top5 goedkoopste container huur.  Graag verwijzen wij u naar onze container verhuur pagina.  

Waar moet je op letten bij het huren van een container?

Er is een aantal zaken belangrijk bij het huren van een afvalcontainer:

  • een vergunning. De gemeente Amstelveen stelt dat een vergunning voor een container niet nodig is, maar wel een melding. Hier vindt u de link voor het melden van het plaatsen van een afvalcontainer in Amstelveen.
  • de containergrootte. De meest verhuurde container is een 6 m3 afvalcontainer. Het wisselen van een container kost geld, dus het is raadzaam om bij twijfel een grotere containermaat te huren. Hiermee bespaart u wisselkosten.
  • plaatsingsruimte. Zet vooraf een parkeerplaats af, zodat u geen discussies krijgt met de chauffeur. Een 6 m3 past trouwens makkelijk op één parkeerplaats.

Containers die wij in Amstelveen verhuren

Alleen afvalcontainers?

Als platform voor afval, kunnen wij meer bieden dan enkel afzetcontainers. Mocht u grootte hoeveelheden van één type (schoon) afval aanbieden, dan kunnen wij hier een hergebruiker voor vinden. Zo kan gips bijvoorbeeld 100% gerecycled worden, tegen een gunstig tarief. Tevens zijn wij ook altijd op zoek naar ander schoon herbruikbaar afval, zoals hout en kunststof, dat ingezet kan worden voor (sociale) evenementen en afvalkunst.

Contact

Emailadres: [email protected] 

Whatssapp: 0642800744 - van 8:00 tot 22:00

Telefoon: 0294-776090