a-hout slim afvoeren

Afvalhout: wat moet je er mee?

Deze vraag stelde Qargo zichzelf ook af. Qargo is gespecialiseerd in het op maat verpakken van zware beladingen voor de zee- en luchtvracht. Denk hierbij aan het zeewaardig verpakken van pompinstallaties, besturingsystemen en speciale buizen. Hout wordt hierbij veel gebruikt en logischerwijs blijft er resthout over waar men (nu nog) niks mee kan: a-hout. Desalniettemin is het afvalhout een kostenpost, die het bedrijf liever niet heeft, dus is men op zoek gegaan naar een alternatieve oplossing.

 

A-hout: duur afvoeren of goedkoop laten ophalen?

Qargo geeft het hout inmiddels gratis weg aan charitatieve stichtingen én zij maken van steigernetten zakken met brandhout, die ze verkopen aan particulieren. Het spreekt voor zich dat hier veel tijd in gaat zitten, maar Qargo ziet het als een proef waar ze mee willen experimenteren. Inmiddels heeft deAfvalMarkt.nl het aanbod van Qargo (maandelijks 2 keer 40 m3 met vuren hout) onder de aandacht gebracht van enkele houtrecyclers, zodat zij verzekerd zijn van de beste deal voor het hout dat overblijft.

a-hout in netje

 

Heeft u a-hout over en wilt u het niet in kleine netjes verkopen, maar wel in 1x? Ga dan naar het gedeelte voor het afvoeren van a-hout.