Container huren in Rotterdam? Wij hebben de laagste prijs.

U woont of werkt in Rotterdam en zoekt de goedkoopste afvalcontainer? Ons platform vindt, zoekt en onderhandelt de goedkoopste containers.

Dit doen wij door de afvalstromen op ons platform te bundelen bij één regionale partij. Hierdoor hebben wij altijd de scherpste prijs.
 

  • Voor 15:00 uur besteld, morgen geleverd (m.u.v. za en zo)
  • Levering in heel NL
  • Veilig betalen met iDEAL
  • 2 maanden gratis huur

Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 0294-776090, per mail of per whatsapp (06-42800744) van 8:00 tot 22:00 uur.

770 liter rolcontainer

1x per 4 weken€ 12Bestel
1x per 2 weken€ 18Bestel
1x per week€ 29Bestel
2x per week€ 53Bestel

1100 liter rolcontainer

1x per 4 weken€ 16Bestel
1x per 2 weken€ 21Bestel
1x per week€ 34Bestel
2x per week€ 66Bestel

Snel een container bestellen in Rotterdam

Het huren van een container is eenvoudig:

U kiest de containergrootte die het beste bij uw klus past. (6 m3 is meest verhuurd)

U betaalt eenvoudig via iDEAL.

De volgende dag wordt uw container geleverd.

Vergunning voor afvalcontainer in Rotterdam

In Rotterdam moet men een aanvraag indien voor het plaatsen van een container op de openbare weg. Klik op deze link voor het aanvragen van een vergunning voor het plaatsen van een bouwcontainer.

Afvalcontainer huren vergelijken

deAfvalMarkt.nl controleert dagelijks alle sites van aanbieders van afzetcontainers. Om de zoektocht naar de goedkoopste container te vermakkelijken, houden wij een pagina bij waarop de top5 goedkoopste containerhuur worden bijgehouden.

Alleen afvalcontainers huren...?

Mocht u grote stromen van één specifieke afvalstroom hebben, dan kunnen wij op zoek gaan naar een hergebruiker. Voor een aantal stromen, zoals karton of plastic, kunnen wij specifieke recyclers inzetten, zodat u hiervoor een opbrengst voor krijgt. Ook kunnen wij zo nu en dan stromen inzetten voor sociale projecten of zelfs voor afvalkunst. Zie ook onze afvalkunstpagina voor enkele voorbeelden.

Contact

Heeft u vragen? U kunt ons mailen via [email protected] of stuur ons een whatssapp bericht (06-42800744). U krijgt meestal binnen een uur antwoord, tot 22:00 uur 's avonds.