Bedrijfsbezoek Ozon Afvalolie

Ozon Afvalolie – een bekend begrip voor menig garagebedrijf in Limburg, Brabant en Gelderland. Vanuit deAfvalMarkt.nl hebben wij veel contact met de directeur van dit mooie bedrijf, Mark Hollander. Tijd voor een kennismaking!

‘Olieinzameling Zuid Oost Nederland’

Ozon staat voor ‘Olieinzameling Zuid Oost Nederland’. Zoals veel bedrijven: klein begonnen, investering gedaan in materieel (lees: bulk tanks), hard werken en véél jaren later staat daar een gerenommeerd bedrijf met een grote klantenkring. Opmerkelijk detail is dat OZON twee ‘bekende’ eigenaren heeft ‘uit de branche’: beide voor 50% aandeelhouder.

Waarin verschilt Ozon van andere inzamelaars van afgewerkte olie?

Hier kunnen wij gedeeltelijk zelf een antwoord opgeven. De directeur, Mark Hollander, kent een gemiddelde reactiesnelheid op mails van minder dan 1 minuut. Dit maakt zakendoen met het bedrijf zeer prettig . Deze klantgerichte houding ziet men ook terug in de dienstverlening met klanten. Zij kunnen eigenlijk altijd binnen 3 dagen hun tank geleegd zien worden. In het geval van een calamiteit staan de vrachtwagens dezelfde dag nog voor de stoep. Dit vertaalt zich terug in trouwe klanten, zoals een klein bedrijf betaamt: sommige klanten kennen OZON al meer dan 30 jaar als afnemer van hun oude olie.

Oliehoudend bedrijfsafval

Mark Hollander is geen onbekende in de afvalbranche. Vóór OZON kwam hij –naar eigen zeggen-  “uit het bedrijfsafval”.  Dit zien wij ook terug in het aangeboden pakket van OZON dat van oudsher enkel verlopen olie inzamelde. Na de indiensttreding van Mark werden ook de inzameling van oliefilters, remvloeistof, koelvloeistof en poetsdoeken aan het servicepakket toegevoegd. Kortom, alle bedrijfsafvalstromen die vrijkomen in een garage zijn welkom bij OZON.

Voor meer informatie over Ozon Afvalolie kunt u terecht bij Mark Hollander:

www.ozon-afvalolie.nl

 06 -15 49 95 60

[email protected]